Verzenden en Retouren

VERZENDEN EN RETOURNEREN

 

​​Verzending

Zodra de betaling ontvangen is, streven we ernaar de bestelling binnen enkele werkdagen te verzenden. Let wel: bestellingen worden niet in het weekend verwerkt en verzonden, omdat de postbezorging dan stil ligt. Uw bestelling wordt standaard als cadeautje verzonden in een brievenbuspakketje.

Verzendkosten

De verzendkosten bedragen EUR 5,02 met track en trace ongeacht de grootte van uw bestelling per brievenbuspakketje. Voor zendingen naar Belgie zijn de kosten EUR 10,89 euro per brievenbuspakje met track en trace, ook ongeacht de grootte van uw bestelling.

 

Retourneren

We hopen dat u tevreden bent met uw bestelling. Mochten de oorbellen toch niet aan uw verwachtingen voldoen, kunt u de oorbellen binnen 14 kalenderdagen retour sturen. U dient melding te maken van de retourzending op info@folieajolie.com

Let wel: op maat gemaakte oorbellen / custom made oorbellen mogen niet geretourneerd worden.

De verzendkosten voor de retourzending komen voor uw eigen rekening. We verzoeken u de retourzending voldoende te frankeren en stevig te verpakken (bij voorkeur in een bubble wrap envelop of in een brievenbuspakketdoosje).

Folie à Jolie is niet verantwoordelijk voor schade die is ontstaan bij de retourzending of voor retourzendingen die niet aankomen. Pas wanneer de retourzending tijdig, compleet en onbeschadigd is aangekomen, zal het aankoopbedrag van de oorbellen worden teruggestort op de kaart die gebruikt is bij de oorspronkelijke transactie.

Ruilen kan niet met ons systeem, u kunt nieuwe oorbellen via de winkelmand bestellen (en het andere paar retour sturen volgens de hierboven beschreven werkwijze).

Retouradres:

FOLIE À JOLIE

St. Vitusstraat 8D

1411 PT Naarden