folieajolie
“Folie à Jolie

 

 

 

 

Sylvia van Leeuwen is de oprichter, eigenaar en designer van Folie à Jolie (Dol op Mooi). En bovenal, een echte liefhebster van oorbellen!

Na altijd gewerkt te hebben in diverse functies als juriste, besloot Sylvia het roer om te gooien en een eigen oorbellenmerk op instagram te starten, Folie à Jolie! Eerst deed zij dit nog in combinatie met haar kantoorbaan maar door het succes van Folie à Jolie besloot zij haar hart te volgen en full pull voor de oorbellen te kiezen. Inmiddels is ook een eigen website een feit. 

Graag wilde zij oorbellen maken met een goede prijs/kwaliteit verhouding (want net als Sylvia hou jij waarschijnlijk ook van oorbellen en wil je er vele kunnen aanschaffen!) en die heerlijk licht aan het oor dragen. En dat is gelukt! Klanten van Folie à Jolie laten regelmatig weten dat ze zo blij zijn met het lage gewicht van de oorbellen en niet langer enkel knopjes hoeven te dragen.

Sylvia heeft oog heeft voor detail, is perfectionistisch en kan zich goed kan inleven in de wensen van haar klanten. Ze kan intens genieten van de schoonheid van de natuur en stil staan bij de prachtige kleuren die zij onderweg ziet. Hier put zij een groot deel van haar inspiratie voor Folie à Jolie uit. Haar liefde voor kleur, natuur en mode leiden tot de prachtige creaties van Folie à Jolie.

Het enthousiasme van de klanten van Folie à Jolie motiveert Sylvia enorm en zij is ontzettend dankbaar dat ze van haar passie haar werk heeft kunnen maken.